وضعیت کاربر: میهمان  | ورود | عضویت

اخبار ویژه

Fa | En

نشریات داخلی انجمن ماشین آلات سنگین

خبرنامه الکترونیکی

اخبار سایت

 
پشت پرده افزایش تقاضا برای کارت بازرگانی
تقاضا برای کارت بازرگانی طی یکی دو سال اخیر شدت گرفته است. کارشناسان معتقدند ناکارآمد بودن سیاست‌های ارزی دولت، باعث اقبال به کارت بازرگانی، سوء استفاده از این کارت‌ها و از بین رفتن اعتبار کارت بازرگانی شده است.
زنگ خطر تعطیلی واحدهای معدنی به صدا درآمد
مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن وزارت صمت اعلام کرده است که در بودجه امسال، هیچ تخفیف مالیاتی برای معادن در نظر گرفته نشده است؛ در پی این تصمیم فعالان حوزه‌ معدن و صنایع معدنی در رابطه با تاب‌آوری پایین این بخش ابراز نگرانی کرده و معتقدند این قبیل تصمیمات کارشناسی نشده موجب تعطیلی هر چه بیشتر معادن و خروج سرمایه از کشور خواهد شد.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران تغییر کرد
با حکم رئیس جمهور، «دکترفرزانه انصاری» رئیس سازمان ملی استاندارد ایران شد. او جانشین مهدی اسلام‌پناه شده است.
دبیر انجمن تولیدکنندگان و واردکنندگان ماشین آلات معدنی گفت:
دبیر انجمن تولیدکنندگان و واردکنندگان ماشین آلات معدنی گفت: در نمایشگاه کانمین هیچ شرکت یا هیئت خارجی وجود نداشت در حالیکه انتظار داشتیم با توجه به حادثه ذغال سنگ چند شرکت در حوزه ایمنی و ماشین آلات مربوطه در نمایشگاه باشند.
رئیس کمیسیون گمرک اتاق ایران خبر داد:
درنتیجه پیگیری‌های کمیسیون گمرک اتاق ایران و با تلاش‌ و همراهی گمرک ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت، مصوبه ترخیص درصدی کالاها از گمرکات تا پایان فروردین ۱۴۰۴ تمدید شد.
سید محمد اتابک
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه معدن جزو مزیت‌‌‌های کشور و سرمایه‌گذاری در آن جزو ملزومات است، گفت: باید ماشین‌آلات و تکنولوژی‌‌‌های جدید معدنی وارد کنیم.
معاون ایمیدرو خبر داد
معاون برنامه‌‌‌ریزی و توانمندسازی ایمیدرو خبر داد: این سازمان در حال نهایی‌سازی برنامه هوشمندسازی در معدن و صنایع معدنی است
مدیران ایمنی، قدرت و اثرگذاری کافی بر تصمیم‌گیران را ندارند
معدن ذاتا فعالیت پرخطری است و به عقیده کارشناسان در کشور ما ایمنی معادن جدی گرفته نمی‌شود و در اولویت نیست. از سوی دیگر، مدیران و کارشناسان ایمنی، قدرت و اثرگذاری کافی را بر تصمیم‌گیران ندارند و همین امر باعث تکرار حوادث می‌شود.
صالحی : عقب‌ماندگی با هوشمندسازی معادن رفع نمی‌شود
اکنون بسیاری از کشورهای توسعه‌یافته به سمت هوشمندسازی معادن و معدن‌کاری دیجیتال پیش رفته‌اند. در حالی که معدن‌کاران ایرانی هنوز در تنگنای تأمین و واردات ماشین‌آلات هستند، آیا می‌توان امید داشت که در کشور معدن‌کاری دیجیتال اتفاق بیفتد یا هوشمندسازی معادن صرفاً یک نمایش تبلیغاتی است؟
در ۴ ماهه نخست امسال انجام شد؛رشد ۳ برابری واردات ماشین آلات معدنی
دنیای معدن: در چهار ماهه نخست ۱۴۰۱، حدود ۳۴.۵ میلیون دلار انواع ماشین آلات معدنی و راهسازی وارد کشور شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، رشد ۳.۲ درصدی داشته است.
لزوم حمل‌ونقل خودران و هوشمند در معادن
دنیای معدن: کنترل ماشین‌‌‌‌آلات و تجهیزات توسط یک اپراتور از راه دور برای بشر بسیار جذاب و کاربردی است. در مناطق آلوده که ورود انسان به آن محدوده ناممکن است، در سطوحی که انتقال انسان به آن محل هنوز غیرممکن است (مانند سطح مریخ) یا حتی برای کاهش تماس نیروی کار با ماشین‌‌‌‌آلات و افزایش سرعت انجام یک فرآیند، از این نوع ماشین‌‌‌‌آلات استفاده می‌شود.
الله وردی دهقانی : چرا نمی‌گذاریم ماشین آلات نو به کشور وارد شود
عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی درباره اینکه ممنوعیت واردات ماشین آلات معدنی چه ضربه‌ای به معدن داران کشور وارد کرد گفت: کشور ما جزو ۱۰ کشور برتر معدنی دنیا است، ولی ممنوعیت واردات ماشین آلات معدنی هزینه‌های تولید پیمانکاری و بهره برداری از معادن را بالا برده است.
اقتصادآنلاین گزارش می دهد؛ تیشه ماشین آلات فرسوده به ریشه معادن
ایران یکی از کشورهایی است که ذخایر غنی و قابل توجه زیرزمینی در بخش نفت و گاز و معادن دارد. استفاده از این ذخایر می تواند درآمد قابل توجهی ارزی و ریالی برای کشور داشته و در عین حال، کشور را از واردات بسیاری از مواد معدنی و اولیه برای بخش های مختلف تولید بی نیاز کند. در بخش نفت و گاز از هنگامه ای که اولین چاه نفت در مسجد سلیمان کشف شد، واردات دستگاه ‌های پیشرفته به لطف کشورهای استعماری برای غارت این ذخایر وارد ایران شد. در عین حال معادن نیز با همین شرایط مورد سواستفاده بود اما نه به اندازه طلای سیاه.
طرح فوری مجلس و دولت؛ تعرفه گمرکی واردات ماشین آلات ۱درصد می‌شود
معاون صنایع عمومی وزارت صمت از تعیین تکلیف تعرفه واردات ماشین‌آلات صنعتی و معدن در مجلس شورای اسلامی خبر داد.
علی‌اکبر کریمی، عضو کمیسیون صنایع و نماینده مردم اراک: واردکننده ذی‌صلاح باید واردات را در اختیار گیرد
دنیای معدن: واردات ماشین‌آلات معدنی همچنان باوجود سخت‌گیری های وزارت صمت، همچنان ادامه دارد؛ درحالی که به گفته عضو کمیسیون صنایع مجلس، اگر قرار بر واردات است، باید از سوی شرکت‌های ذی‌صلاح صورت گیرد.
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان شن و ماسه عنوان کرد؛مشکل ممنوعیت واردات ماشین‌آلات
دنیای معدن- سید سجاد موسوی : کاهش عملیات اجرایی پروژه‌های عمرانی و رکود ساختمان‌سازی، تهیه بخش عمده سوخت موردنیاز از واسطه‌ها و موانع واردات ماشین‌آلات معدنی از مهم‌ترین مشکلات واحدهای تولیدی شن و ماسه کشور به شمار می‌رود.
عضو کمیسیون صنایع مجلس؛ ممنوعیت واردات ماشین آلات معدنی، خود تحریمی است
عضو کمیسیون صنایع مجلس درباره چالش های موجود در حوزه ماشین آلات معدنی گفت: حوزه معدن، بعد از نفت که یکی از پتانسیل های بزرگ موجود در کشور است که البته به دلیل عدم استفاده مناسب به یکی از تهدیدهای موجود در کشور تبدیل شده است.
عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات؛ تعلل دولت در واردات ماشین آلات معدنی قابل قبول نیست
عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس با تاکید بر اینکه در دولت جدید موانع کمتری برای واردات ماشین آلات معدنی وجود دارد گفت، امکان واردات این ماشین آلات فراهم شده اما باید دقت کنیم که به محصولات داخلی ضربه نخورد. در عین حال واردات ۵هزار ماشین آلات معدنی مصوبه مجلس و لازم الاجراست.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس؛ بحران ماشین آلات معدنی با ادامه ممنوعیت واردات
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی می گوید: مجلس در بودجه ۱۴۰۱ دولت را موظف به واردات ۵هزار ماشین آلات حوزه معدن کرده است و باید برنامه عملیاتی این واردات توسط دولت تدوین می شد اما ما تاکنون برنامه‌ای از سوی دولت ندیده‌ایم.